ביקור ח"כ אייל בן ראובן

דף הבית >> כתבות >> ביקור ח"כ אייל בן ראובן

ח"כ אייל בן ראובן הגיע לפגישת עבודה עם ראש המועצה אילן אור, לפגישה הצטרפו משה ברשח מנכ"ל האגודה החקלאית מי החולה, וחבר המועצה, רוני מזרחי. בישיבה נדונו מספר נושאים ,ביניהם נושא קשיי החקלאים. ח"כ אייל בן ראובן היה קשוב והבטיח לסייע ולקדם מה שיוכל.
אני מבקש להודות ולברך את חבר הכנסת איל בן ראובן על פעולותיו בכנסת לקידום החוק

למתן הנחות ופטורים לישובי קו עימות בעת בניית ממ"דים.עלות ממד בישוב קו עימות הינה כ 140 אלף ש"ח לא כולל מע"מ.עלות ממ"ד באיזור המרכז כ 70 אלף ש"ח לא כולל מע"מ.בדיוק חצי!!
ההבדלים בעלות הינם,בשל קריטריונים מחמירים בבנית הממ"ד של פיקוד העורף לישובי קו עימות והמענק היחידי שמקבלים בצפון הינו בסך 10,600 שח ממשרד הבינוי.אין ספק שההכנסת הממשלה והתושבים, חייבים להתייחס ולהערך לסוגיה כעת ולא בזמן הלחימה במידה ותתרחש בעתיד.
קיימת חשיבות גדולה להערכות העורף לכל תרחיש צבאי אפשרי בעתיד ואין לי ספק שההערכות נכונה של התושבים בסיוע הכנסת והממשלה כעת, יביאו לחוסן של העורף בצפון.חשוב להבהיר בסוגיה כי מהלך זה מציל חיים וראוי שיקבל את תמיכת כל המפלגות .יישר כוח לח"כ אייל בן ראובן וצוותו,על קידום היוזמה והחוק!!

מה אתם חושבים על האתר החדש
[תוצאות]